طرز تهیه مربای سیب با پوست صحیح: برای تهیه مربای سیب بدون پوست ابتدا کمی آب در ظرفی ریخته و سپس کمی آبلیمو، سیب ها را پوست گرفته و یکی یکی داخل آن بریزید. آن را بگذارید تا سیب ها سیاه نشوندبعد از آن در قابلمه ای آب و شکر را به نسبت مساوی بریزید و روی آتش بگذارید و وقتی جوش آمد سیب ها را یکی یکی داخل آن بریزید و بگذارید سیب ها به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم بپزند و شربت از مربا. ضخیم باقی می ماند. اگر زیاد بپزید سیب ها له می شوند. .
برچسباموزش مربای سیب ترش طرز تهیه مربا سیب ترش طرز تهیه مربا سیب گلاب طرز تهیه مربای سیب طرز تهیه مربای سیب تابستانی طرز تهیه مربای سیب ترش طرز تهیه مربای سیب سبز ترش طرز تهیه مربای سیب گلاب طرز تهیه مربای سیب و هویج مربای سیب سبز ترش
مطلب پیشنهادی
ترشی چغاله بادام بسیار غنی است، اگر نخود دوست دارید باید آن را امتحان کنید. …